Blog

Wywiady

RELACJE I RÓWNOWAGA

Przeczytaj wywiad, którego udzieliliśmy dla magazynu Food Service. Agnieszka Szydziak rozmawia z nami m.in. o…
Porady

Niezadowolony gość w restauracji. Co zrobić? Jak reagować na zażalenia?

Zarządzanie zespołem restauracji jest ryzykowne i pełne pułapek. Dlaczego warto przeprowadzać symulacje sytuacji kryzysowych w…
Porady

Jak znaleźć dobrego szefa kuchni?

10 cech i kompetencji dobrego szefa kuchni  1. Multitasking, czyli wielozadaniowość. Kuchnia to nie miejsce, gdzie  skupieniu…
książka gościnność od kuchni
Podcasty
“Gościnność od kuchni” vs. “Jaja w kuchni”
Gościnność Poleca
Minidokument o tym czy da się pogodzić życie prywatne i profesjonalne gotowanie?
Gościnność Poleca
Aktywna i świadoma sprzedaż w restauracji część 2.
Gościnność Poleca
Aktywna i świadoma sprzedaż w restauracji
Gościnność Poleca
Rekrutacja w gastro
Gościnność Poleca
Jak łączyć wino z jedzeniem?