Blog

Porady

Jak zostać sommelierem?

To mit, że jedynie osoby z wybitnym podniebieniem mają czego szukać w tym fachu. Sommelierem…
Porady

Co daje restauracji zatrudnienie dobrego menadżera?

Znałam kiedyś osobę będącą doskonałym przykładem menadżera w restauracji. Miałam okazję z nią pracować. Kiedy…
Porady

Jak wybrać szampana na sylwestra?

Biorąc pod uwagę wszystkie trudy tego niełatwego roku chyba każdy z nas powinien pozwolić sobie…
poradniki dla gastronomii
Gościnność Poleca
Świąteczne zamówienia ratują gastro
jak przetrwać pandemię
Porady
10 rzeczy, które możesz zrobić w trakcie lockdownu gastronomii (i nie tylko)
Wywiady
RELACJE I RÓWNOWAGA
szkolenia dla gastronomii
Porady
Niezadowolony gość w restauracji. Co zrobić? Jak reagować na zażalenia?
szkolenia dla gastronomii
Porady
Jak znaleźć dobrego szefa kuchni?
książka gościnność od kuchni
Podcasty
“Gościnność od kuchni” vs. “Jaja w kuchni”