NOWOŚĆ: Winny planer. Niezbędnik dla miłośników wina

Planer Solo

Poradnik i pierwszy na rynku niedatowany
planer dla miłośników wina

89,00 Zamawiam

Pakiet Planer +

Zestaw: winny planer
+ otwieracz do wina marki PULLTEX

119,00 Zamawiam

Bestsellerowe poradniki

„GOŚCINNOŚĆ” + „GOŚCINNOŚĆ OD KUCHNI”

WYDANIA PAPIEROWE

129,00 Zamawiam

Szczegóły produktu

„GOŚCINNOŚĆ OD KUCHNI”

WYDANIE PAPIEROWE

75,00 Zamawiam

Szczegóły produktu

„GOŚCINNOŚĆ”

WYDANIE PAPIEROWE

69,00 Zamawiam

Szczegóły produktu

„GOŚCINNOŚĆ OD KUCHNI”

COMBO: WYDANIE PAPIEROWE + E-BOOK

105,00 Zamawiam

„GOŚCINNOŚĆ”

COMBO: WYDANIE PAPIEROWE + E-BOOK

89,00 Zamawiam

E-BOOK „GOŚCINNOŚĆ”

+ E-BOOK „GOŚCINNOŚĆ OD KUCHNI”

69,00 Zamawiam

„E-BOOK GOŚCINNOŚĆ W WERSJI ANGIELSKIEJ”

69,00 Zamawiam

„GOŚCINNOŚĆ OD KUCHNI”

E-BOOK

49,00 Zamawiam

„GOŚCINNOŚĆ”

E-BOOK

39,00 Zamawiam

„Blind Date”: degustacja 8. win online już 10 lutego. Zamów swój zestaw tutaj:

199,00 Zamawiam

Szczegóły degustacji

Zainwestuj w rozwój swojego biznesu:

KONSULTACJA KARTY WIN I ALKOHOLI

890,00 Zamawiam

Zobacz szczegóły

SESJA KONSULTINGOWA ON-LINE: 90 MINUT

159,90 Zamawiam

Zobacz szczegóły

Międzynarodowe kursy winiarskie WSET

MIĘDZYNARODOWY KURS WINIARSKI

WSET I

900zł

Szczegóły i zapisy

MIĘDZYNARODOWY KURS WINIARSKI

WSET 2

2 900zł

Szczegóły i zapisy

MIĘDZYNARODOWY KURS WINIARSKI

WSET 3

3 900zł

Szczegóły i zapisy

Recenzje poradników:

Najważniejsza książka o funkcjonowaniu polskich restauracji. Tym razem podejrzanych przez kuchenne drzwi. Jeśli przeczytaliście pierwszą część, to z pewnością sięgniecie po drugą. Po przeczytaniu drugiej części koniecznie sięgnijcie po pierwszą.

Daniel PawełekRestaurator

Gastromania to zaraza naszych czasów. Wszystkich, którzy marzą o karierze szefa kuchni, autorzy prowadzą przez zaklęte rewiry fascynującej i śmiertelnie niebezpiecznej branży. Bez tej książki lepiej nie wyruszać w ten ryzykowny rejs.

Maciej NowakKrytyk kulinarny

Czytając „Gościnność od kuchni”, miałem nieodparte wrażenie przeglądania się w lustrze mojego życia zawodowego – umiejętności, sukcesy i porażki. Doświadczenie, które tak ja, jak i wielu szefów kuchni zbieraliśmy latami, autorzy w swobodny, przystępny i intrygujący sposób przedstawiają jako kompendium wiedzy. Książka dowodzi, że szef kuchni to zdecydowanie nie zawód, ale styl życia. Niebanalny...

Paweł OszczykSzef kuchni

Ta książka to całkowity sztos... Wszyscy czekaliśmy na ten tytuł! To coś więcej niż książka o gościnności, to obowiązkowa lektura dla nas wszystkich. Outstanding!!!

Dariusz BarańskiSzef Kuchni w Hotelu Warszawa

Świetnie napisane, praktyczne kompendium wiedzy, które powinien przeczytać każdy, kto pracuje w gastronomii. O wiele łatwiej byłoby nam zbudować i rozwijać Ale Wino, gdybyśmy mieli taki podręcznik na starcie.

Katarzyna Błońska, Tomasz CzudowskiWłaściciele Restauracji Ale Wino

W ciekawy i przejrzysty sposób książka dotyka praktycznie każdego aspektu związanego z obsługą gości w restauracji. Gościnność to rzeczowe ujęcie poszczególnych zagadnień, co jest zasługą zarówno zaproszonych do współpracy fachowców, jak i samych autorów.

Tomasz KoleckiWiceprezydent Stowarzyszenia Sommelierów Polskich