„Idzie moda na bycie kelnerem”

04.08.2018 – wywiad z Patrycją Siwiec i Adamem Pawłowskim o przyszłości zawodu kelnera w Dzienniku.pl

Przeczytaj tutaj

„Czym jest doskonałe doświadczenie restauracyjne?”

13.06.2019 – Elle – wywiad z Patrycją Siwiec o doświadczeniach kulinarnych

Przeczytaj tutaj

„Czas na zrobienie doktoratu z gościnności”

21.10.2018 – Moje gotowanie – „Czym jest gościnność?” wywiad z Patrycją Siwiec

Przeczytaj tutaj

„Siwiec i Pawłowski na tropie gościnności”

26.02.2018 – Wywiad z Autorami przeprowadzony przez Olgę Badowską z Mlask.

Przeczytaj tutaj

„Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii”

05.03.2018 – Tekst na Papaja.pl. 

Przeczytaj tutaj

„Kelner nie powinien pytać, czy jedzenie smakowało”

10.03.2018 – „Gościnność” w audycji Łukasza Modelskiego „Droga przez mąkę” w programie drugim Polskiego Radia.

Link do audycji

7.03.2018 – Wywiad z Adamem Pawłowskim MS dla Newsgastro.pl

Przeczytaj tutaj

„Gościnność – książka o dobrej obsłudze w restauracjach”

29.03.2018 – Recenzja „Gościnności” w Warsaw Foodie.

Sprawdź tutaj

„A wędrując po najróżniejszych miejscach kulinarnych usiądźcie na chwilę na słońcu i zajrzyjcie do świetnej książki ” Gościnność”, czyli poradnika dla restauratorów i ich świadomych gości”

06.04.2018 – „Gościnność” w zestawieniu najciekawszych wiosennych wydarzeń Wydarzeń Kulinarnych.

Sprawdź tutaj

„Nowości wydawnicze – 6 książek, na które nie szkoda drzew i pieniędzy”

13.04.2018 – „Gościnność” w TOP 6 nowościach wydawniczych Krytyki Kulinarnej.

Sprawdź tutaj

06.04.2018 – „Gościnność” w zestawieniu najciekawszych wiosennych wydarzeń Wydarzeń Kulinarnych.

Sprawdź tutaj

13.04.2018 – Patrycja Siwiec i „Gościnność” w KUKBUK-owym planie na weekend.

Sprawdź tutaj

„Gościnność to przepis na sukces każdego restauratora. Patrycja Siwiec i Adam Pawłowski goścmi „DeGustacji”

14.04.2018 – Wywiad w Wideo Gazety Wyborczej przeprowadziła Aga Kozak.

Sprawdź tutaj

„Bez gościnności nie ma przyszłości – o tym czym jest gościnność, kto jest najważniejszy w restauracji…”

17.04.2018 – O „Gościnności” na blogu Crust and Dust.

Sprawdź tutaj

„Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii”

21.04.2018 – Recenzja „Gościnności” na blogu kuchniawformie.pl.

Sprawdź teraz

Relacja z premiery „Gościnności” w 176 odcinku Cook News Kuchni +

Sprawdź tutaj

Tekst „Fundament Gościnności” w magazynie Food Service nr 3/2018

O „Budowaniu zespołu sali” w magazynie Food Service nr 4/2018

Recenzja „Gościnności” w Zwierciadle

Recenzja „Gościnności” w Magazynie Kuchnia 06/2018

Recenzja „Gościnności” w Food&Friends.