Indywidualny trening rozwojowy dla menadżerów gastronomii to cykl 8 sesji z kwalifikowanym psychologiem z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Dzięki niemu menadżer może zdobyć nowe umiejętności i narzędzia, które pomogą mu skutecznie zarządzać i rozwijać swoją działalność gastronomiczną.
Indywidualny trening rozwojowy jest zawsze dostosowany do konkretnych potrzeb, umiejętności i celów danej osoby oraz specyfiki danej firmy. Może w tym momencie brak ci konkretnego celu, ale podskórnie czujesz, że nie masz z kim przegadać problemów w związku z zarządzaniem personelem?
W codziennej praktyce z klientami łączę wykształcenie psychologiczne z wieloletnim doświadczeniem pracy w gastronomii w Polsce i zagranicą.
doświadczenie praktyczne w branży gastronomicznej
Setki przeprowadzonych szkoleń dla klientów indywidualnych i biznesowych
studiów na kierunkach (psychologia, dziennikarstwo i komunikacja społeczna, coaching biznesowy)
sesji indywidualnych z klientami z branży gastronomicznej
Dowiedz się jak zbudować silny i zaangażowany zespół
Uczenie się skutecznych technik motywowania zespołu, co prowadzi do większego zaangażowania pracowników, zwiększenia produktywności i poprawy atmosfery w miejscu pracy.
Tworzenie manuali, procedur, ścieżki gości
Wzmacnianie umiejętności przywódczych, takich jak komunikacja, empatia, umiejętność słuchania, rozwiązywanie problemów i motywowanie ludzi do wspólnego dążenia do celów.
rozwijanie kreatywnego podejścia do tworzenia menu, organizowania wydarzeń tematycznych oraz wprowadzania innowacyjnych rozwiązań, co przyciągnie nowych gości i zwiększy lojalność istniejących.
Indywidualny trening rozwojowy może również przyczynić się do zwiększenia pewności siebie, umiejętności przywódczych, umiejętności zarządzania stresem i równowagi pomiędzy życiem zawodowym a prywatnym.
„Bardzo doceniam każdego kto osiągnął wiele w branży i chce teraz pomagać. Natomiast szkolić innych i dzielić się doświadczeniem nie każdy może – Patrycja jest w tej grupie, która może, chce i w mojej opinii powinna pomagać poprzez szkolenia, które prowadzi świetnie.”
Rafał Zaręba, szef kuchni
„Początkowo wysłana przez szefa nie byłam przekonana do tego, ale sesje z Patrycją pozwoliły mi poznać i uwierzyć w swoją wartość jako managera w gastronomii ale jak również i prywatnie. Patrycja jest osobą bardzo empatyczną ale potrafi dać, tak czasem bardzo potrzebnego, „kopa” do dalszego działania i rozwoju. To jest niesamowite ile można wynieść z rozmowy z kimś, kto cię totalnie rozumie. Nauczyła mnie asertywności i dbania o siebie dlatego też nadal kontynuuje nasze spotkania i polecam każdemu.”
Agata, menadżerka restauracji
„Uczęszczałam na indywidualne zajęcia Pani Patrycji aby móc poprawić swoje kompetencje na stanowisku Kierownika Sali i jestem bardzo zadowolona, poza ćwiczeniami odbyłyśmy wiele efektownych rozmów, dzięki którym teraz czuje się bardziej komfortowo na swoim stanowisku. Polecam serdecznie!”
Klaudia, kierowniczka sali
Dominika Krzemińska, właścicielka restauracji Przegryź
Nasza marka powstała z myślą o wszystkich, którym zależ na wysokiej jakości obsłudze klienta oraz podnoszeniu standardu i rentowności usług lokali.
info@goscinnosc.pl +48 123 456 789